2014. július 26., szombat

Feltűnően csinos és nőies koktélruha - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Nyáron kifejezetten szeretünk csinosabbnál csinosabb ruhákban hódítani, ám sokszor tanácstalanok vagyunk, melyik is a megfelelő választás mind szín, mind fazon tekintetében.
Mi most egy igazán nőies, csipkével díszített, mégis kényelmes ruhát ajánlunk Neked, amely egy méretben kapható, azaz One size ruha, tehát S-es mérettől egészen L-es méretig tökéletesen illeszkedik mindenkire! Anyaga rendkívül rugalmas, így igazán jó érzés viselni, egy percig sem fogod kellemetlenül érezni magadat benne amiatt, mert véletlenül nem a megfelelő méretet választottad.
Mindemellett rendkívül divatos, idén ugyanis a csipke kapja a főszerepet a trendek világában, így bárhol felfigyelnek majd rád, ha ezt a ruhát viseled! Különösen nagy előnye, hogy rugalmasságának köszönhetően igazán kényelmes, mégis bármilyen eseményre bátran felveheted. Akár esküvőről, színházról, vagy csak egy romantikus nyári estéről legyen szó, ez a ruha mindegyik alkalomra tökéletesen megfelelő választás.  Ebben a szerelésben garantáltan Te leszel majd a nyáresték üde színfoltja!


Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2014-08-16 15:36
. Feltűnően csinos és nőies koktélruha - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése