2014. szeptember 22., hétfő

Samsung S7262 Galaxy Star Plus Duos Fekete - Jelenlegi ára: 27 900 Ft


Az akciós árat cégünk a készlet erejéig garantálja, mivel számos helyen jelenik meg hirdetésünk, így kérjük leütés előtt érdeklődjön az aktuális készletről! Megértését köszönjük!
Amennyiben munkanapon 16h-ig (előzetes egyeztetést követően) leüti a terméket úgy, még akár aznap lehetősége nyílik a személyes átvételre budapesti üzletünkben, vagy ahogy kapacitásunk engedi Budapesten DÍJMENTESEN mihamarabb kiszállításra kerül.
Vidéki címre a RoyalSprint futárszolgálat kézbesíti a csomagot, melyet átvételkor kell egy összegben kifizetni, ezt leghamarabb másnapi munkanapra tudjuk garantálni.
Ennek díja: 2300 Ft.
A fizetés, készpénzzel, vagy előre utalással történhet, illetve budapesti üzletünkben, személyes átvételkor lehetőségük nyílik bankkártyával való fizetésre is, ám ebben az esetben az ár néhány százalékkal módosul. Kérjük, amennyiben nem a készpénz fizetési formát választaná a részletekről érdeklődjön!
Készülék leütése esetén engedje meg, hogy ajánljak néhány használathoz szinte nélkülözhetetlen kiegészítőt:
-Kijelző védő fólia
-Memória kártya
-Gépkocsi töltő
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem tekintse meg további termékeinket is!
* Minden új készülék ára 27% áfával értendő, az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön.



Jelenlegi ára: 27 900 Ft

Az aukció vége: 2014-10-13 15:13
. Samsung S7262 Galaxy Star Plus Duos Fekete - Jelenlegi ára: 27 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése