2014. május 30., péntek

Képeslap Eger P.t E31 - Jelenlegi ára: 75 Ft

A fényképeken látható termék kerül értékesítésre, a felvételeken látható állapotban, minőségben!
 
Jelölés:
   + bélyeg = posta tiszta bélyeggel
            P. t = Posta tiszta   
            R! = Ritka
         RR! = Nagyon Ritka
A képek scennelve vannak a képeslapok esetében az esetleges csíkozódás nem a lap hibája!
Licit összevárás, egyben postázás lehetséges!
 
Ha az állapottal, minőséggel, szállítási költséggel kapcsolatban bármilyen kérdése van, szívesen válaszolok rá a vásárlás előtt!  
 
Postázás esősorban ajánlott postakész borítékban történik díja: 395Ft. vagy 500Ft ebben az esetben súlykorlát nélkül! A feltüntetett díj csak tájékoztató jellegű mindenkor a termék, termékek és a csomagolás együttes súlya határozza meg a postaköltséget így ezt e-mailben közlöm a nyertes vásárlóval!
Simalevélként csak akkor postázok ha a pozitív értékelést előre leadja a vásárló ! Egy borítékba maximum annyi terméket tudok elhelyezni ami a 25mm vastagságot nem haladja meg! NE LICITÁLJON HA EZT NEM FOGADJA EL! Ebben az estetben a vásárló nevére a feladásdíjáról számlát állitatok ki és ennek scannelt képét elküldöm e-mailben. Ezzel vissza igazolva a feladás tényét!
Postázás a kiegyenlített postadíj és termékdíj beérkezését követően maximum 4-5 munkanap általában ez már a pénz megérkezését követő másnap megtörténik. A bankközi forgalomban nem érvényes a kerekítési szabály így kérem mindig a teljes összeget elutalni még akkor is ha a végösszeg 1, 2, 3 vagy 4 Ft-ra végződik!!!


Jelenlegi ára: 75 Ft

Az aukció vége: 2014-06-01 03:54
. Képeslap Eger P.t E31 - Jelenlegi ára: 75 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése