2014. november 28., péntek

ÚJ Pediped Grip&Go Gina Rosy Pink csizma 22 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Teljesen új, teljes csomagolásában, méret probléma miatt eladó.
Velúrbőr
Eredeti ára: 14 490Ft volt (már nem kapható)
Mérettáblázat ide kattintva látható.
Hivatalos leírás:
Gazdag színek és luxus anyagok! A Gina csizma rengeteg bókot fog besöpörni! Ez a szuper divatos darab kényelmes és meleg lépéseket ígér az őszi felfedezőutakra!
Velúr bőr felső minőségi, biztonságos anyagokból
Hajlékony, rugalmas, természetes gumiból készült talp
Kényelmes téli viselet
Az Amerikai Ortopéd Orvosok Szövetségének ajánlásával
 
A G2 technológia™  a Pediped által fejlesztett, speciálisan a totyogó és a biztos járás közti átmeneti időszak követelményeinek megfelelő talp és cipő kiképzést jelöli. Az ilyen eljárással készült cipők talpa puha és hajlékony, természetes gumiból készülnek, a belső élek lekerekítettek, követve a gyermek talpszerkezetét. Ezeket a cipőket stabil sarok kiképzés jellemzi, és puha tágas teret biztosít a lábujjaknak, így segítve kapaszkodási képességüket.
Az új pedipedŸ Grip ‘ n’ Go™ tökéletes átmenetet biztosít a korai járás korszakából a biztosan rohangáló gyerkőcök világába. A 2G™ technológiával készült kiscipők rendelkeznek az OriginalsŸ-ok minden előnyével, de speciális puha gumitalpuk van, mely utánozza a láb természetes formáját. A puha orr rész lehetővé teszi a lábujjak mozgását, kapaszkodását és biztonságosabbá, könnyűvé teszi a járni tanulást. A Grip ‘ n’ Go™ kiscipők alkalmasak mind kültéri, mind beltéri használatra.
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-12-18 13:57
. ÚJ Pediped Grip&Go Gina Rosy Pink csizma 22 - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése