2015. március 31., kedd

Kehidakustány - szállás az Élményfürdő közelében - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

A kehidakustányi Gyógy- és Élményfürdőtől mindössze 800 méterre várja Vendégeit az IBOLYA Vendégház. A csendes nyugodt környezet jó alapja lehet a feltöltődésnek, a fürdőzés pedig az aktív kikapcsolódásnak. A négy, jól elszeparált apartman kényelmes pihenést biztosít vendégeinknek.
Két földszinti és két tetőtéri apartman található vendégházunkban, melyek két, három vagy négy fő elhelyezésére alkalmasak. Minden apartman televízióval, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel felszerelt. Az apartmanok amerikai konyhával rendelkeznek, mosogatóval, főzőlapokkal, a konyha területén található egy kis étkező is.
Vendégeinknek lehetősége van kedvezményes félpanziós ellátást igénybe venni az Ibolya Vendégház szomszédságában lévő Malomkő Vendéglőben. A reggelit és egy főétkezést magába foglaló félpanziós ellátás ára: 2. 200. -Ft/fő/nap.
A szobákat pótágyazni is tudjuk, kiságyat, illetve utazóágyat is biztosítunk kisgyermek részére. Az apartmanokban központi fűtés van, így minden évszakban várjuk vendégeinket.
A gyermekeket hinta, csúszda, homokozó és nagy zöld kert várja. Szabadtéri tűzgyújtásra, bográcsozásra, hússütésre is van lehetőség. Az udvarunkon kényelmesen lehet parkolni, közvetlenül a vendégház előtt.
Áraink:
Felnőtt:            3. 000. -Ft/fő/éj
Gyermek 3 éves korig:            ingyenes
Gyermek 3-14 éves korig:       2. 000. -Ft/fő/éj
A feltüntetett árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, mely mértéke Kehidakustányban 300. -Ft/fő/éj 18-70 éves korig.
A 6. 000. -Ft-os ajánlat 2 fő részére 1 éjszakára vonatkozik!!!
SZÉP-kártyát elfogadunk! (K&H, MKB, OTP Bank)



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-20 19:29
. Kehidakustány - szállás az Élményfürdő közelében - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése