2015. május 20., szerda

Egyedi fényképes kék fülű bögre (garanciával) - Jelenlegi ára: 1 400 Ft


A különböző bögrék, csuprok a mindennapi életünk részei. Az élet minden területén használjuk ezeket.   Otthon az étkezésekhez, TV nézés közben, a munkahelyen, hivatalokban, kiránduláskor, stb.
Lehet ajándék egy szerettünknek avagy akár saját magunknak is!
Fényképek, képek, rajzok a bögréken! Csak küldjön egy képet, logót, grafikát, szöveget és mi rávarázsoljuk a bögrére, hogy maradandó emlék, vagy akár reklám ajándék legyen. Szinte bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni, csak a fantázia szab határt.
A hirdetésben szereplő képek nem sajátok, csak az ötletelés miatt raktam fel őket! Minden esetben a megrendelő által küldött kép, szöveg kerül a bögrére!
Fontos hogy a küldött kép nagy felbontású legyen , azaz minimum 350dpi mérete pedig 20, 5x8, 5cm mivel ekkora  a nyomtatható felület. Ha nagyobb a kép akkor kicsinyítem, de lehet lemarad belőle pici rész ha más az aránya J
Minden esetben egyeztetünk e-mailben, bemutatom elfogadásra a szerkesztett , átméretezett fotót és csak utána kerül legyártásra!
A bögrék kerámiából vannak, fehérek színűek , 3dl-esek és nyugodtan lehet mikrozni és mosogatógépben mosni! Viszont az erős,   dúrva behatástól óvni kell!
A bögrékről számlát adok és 1 év garanciát! Ha lekopna 1 éven belül a kép, akkor ingyen kicserélem!



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2015-06-08 21:43
. Egyedi fényképes kék fülű bögre (garanciával) - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése