2015. május 22., péntek

S-XL sötétkék elegáns pöttyös ruha - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

STOPSHOE
Termékleírás:
elegáns ruha, méreteket az egyik képen találod
Fontos!:
Vásárlás után az oldal azonnal elküld egy AUTOMATA EMAILT minden utalással és szállítással kapcsolatos információval együtt. Ezt mindenképp meg fogod kapni, és olvasd el.  
FIZETÉSRE 1 hetet várok.  Ez történhet a szokásos belföldi módokon, vagy PayPallal is! Ha probléma merül fel ezzel kapcsolatban, emailben jelezd és megbeszéljük. A fizetés előre történik, a beérkezését követően rendelem meg a terméket.  
Ha kérdésed van vásárlás után, Emailben jelezd. (Telefonban is csak annyit tudok mondani, hogy küldj emailt a kérdéssel és a felhasználóneveddel, mert az alapján tudom beazonosítani a vásárlásodat. )
Mivel a termék megrendelésedre érkezik, ezért cserélni nem tudok, a cm-ben meghatározott adatokat vedd figyelembe, amelyek a termék méretei és nem a test méretei.
Ez a termék külföldről érkezik, a te megrendelésedre, ezért az utalás beérkezésétől számított 15-50 nap múlva kapod meg.  
A megrendelést követően 1-10 napon belül a külföldről érkező termékek nyomkövetési számot kapnak. Mindenképp érdeklődj emailben a megrendelést követő kb 10 nap múlva, hogy tudd, hol jár a termék!
Vásárlásoddal a fenti feltételeket elfogadod.
Köszönöm!: )


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-10 21:59
. S-XL sötétkék elegáns pöttyös ruha - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése