2014. október 26., vasárnap

Fishbone bordó ocelot mintás csőnadrág - Jelenlegi ára: 490 Ft

Csinos Fishbone csőnadrág. Talán ha 3szor volt rajtam. Mosáskor valamitől szöszös lett, le kell kefélni. Mérete xs-s-es.
Szekrényürítek, folyamatosan töltöm fel a ruhákat, cipőket! Olcsó fix-áras, és sok 1ft-os márkás ruha-cipő! Nézz szét nálam ha időd engedi! Csomagot egy héten belül összevárok, így spórolhatsz a postaköltségen! 2 kilóig postán maradó csomag csak 790ft!
Licitet nem törlök! Csak akkor licitálj ha komolyan gondolod!
Az aukció lejárta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, és egy héten belül történjen meg az utalás! Ellenkező esetben a terméket negatív értékelés mellett újra hirdetem! A postaköltség saccolt! Pontosat csomagolás után irok! Ha több termékre licitálsz, akkor is irj egy e-mailt, egy hét áll rendelkezésre a "gyűjtögetésre". 2-3 naponta tudok postázni a munkámtól függően! De heteket rám sem kell várni, elvárom a partneremtől is hogy gyors legyen!
Nézz szét termékeim között a Béta-vaterán is!
Folyamatosan töltök fel fürdőruhákat, bikiniket, tankíniket! Angol turiból származnak, újak és használtak egyaránt! Sok bikini páratlan, nem az eredeti párjával van összepározva, igy a méretek sem mindenhol egyformák alsónál és felsőnél, ami nem is olyan nagy baj, hiszen legtöbbünk nem egyforma méretű fürdőruha alsót és felsőt hord! Amiket nem tudok összepározni, azokat külön teszem fel! A méreteket mindig megadom mindkettőnél, és mérek szélességet is! Ha hibák vannak azt feltüntetem! Ennek tudatában licitálj!


Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2014-11-16 09:09
. Fishbone bordó ocelot mintás csőnadrág - Jelenlegi ára: 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése