2014. október 24., péntek

Papaya különleges pöttyös-masnis blúz tunika 44 - Jelenlegi ára: 700 Ft

Mostani aukciómon egy különleges Papaya blúzt, tunikát  ajánlok.  
Anyaga 100% pamut, így kellemes viselet. Nyáron önmagában,  ősszel blézerrel vagy kabát alá. Tojáshéj színű alapon különböző nagyságú fekete pöttyök váltakoznak. Az elejét nagy organza masni teszi egyedivé és különlegessé.
Mérete szerint 16-os, 42-44-es méretre ajánlom, de a mérést kell nézni. Igazán különleges darab, akár üzleti viseletnek is. Reggeltől estig elegáns és egyedi viselet.
Aukció zárását követően a nyertes licitálónak, azaz Vásárlónak a lehető leghamarabb emailben elküldöm a bankszámlaszámomat, és a postaköltséggel megnövelt végösszeget!
Kérem, hogy csak az  licitáljon, aki a kapcsolatfelvételben is partner, csakúgy, mint a gyors lebonyolításban. A lebonyolításra egy hét áll rendelkezésre. Összevárásra van lehetőség, azonban ha a bevárni kívánt termék több mint 7 nap múlva jár le a megnyerthez képest, a megvásárolt termék árát kérném átutalni.
Licitet nem törlök, alkudozni sem szeretnék.
Postára adás kizárólag ajánlottan vagy csomagként, sima levélként a vevő kérésére sem postázok, sajnos már volt rossz tapasztalatom.  
 
Vaku valamint monitor színkülönbség miatt árnyalat eltérés előfordulhat, ezért felelősséget  nem vállalok.
Személyes átvétel kizárólag hétközben, napközben a Westend kornyékén, előre egyeztetett időpontban. Szentendrén Pannóniatepelen.  
Utalványt személyes átvételnél elfogadok.



Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2014-11-13 20:09
. Papaya különleges pöttyös-masnis blúz tunika 44 - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése